Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Λίνα

Αγαπημένη κυρία Ζερβακάκου
Η πορεία μου στο βουνό της υπογονιμότητας ξεκίνησε πριν από τεσσεράμιση χρόνια και από τότε γνώρισα πολλούς γυναικολόγους, ειδικούς σ’ αυτά τα θέματα. Οι συμβουλές των περισσοτέρων ποίκιλλαν από γελοίες (όπως να σηκώνω ψηλά τα πόδια μου ή να ξαπλώνω μπρούμυτα) έως όχι αρκετά επαγγελματικές (με δυσάρεστες όμως συνέπειες στην υγεία μου).


Ολα αυτά με οδήγησαν σε ένα διπλά αρνητικό αποτέλεσμα: αφ’ ενός μεν έχασα πολλά, πολύτιμα χρόνια από τη ζωή μου και από την πιθανή μητρότητα (ας μην αναφερθώ επιπλέον και στη σωματική ταλαιπωρία και το σημαντικό κόστος), αφ’ ετέρου δε, έφτασα να πειστώ ότι είμαι μαι δύσκολη περίπτωση ανεξήγητης υπογονιμότητας και ότι η εγκυμοσύνη για μένα θα είναι ένα όνειρο που μπορεί να μην πραγματοποιηθεί και ποτέ. Η ψυχολογική μου κατάσταση ιδίως ήταν άθλια, η απελπισία και τα δάκρυα καθημερινοί μου σύντροφοι.

Και τότε, σε μια ευτυχή συγκυρία, μου συνέστησαν την κλινική σας (ας είναι πάντα καλά το άτομο που το έκανε). Τη στιγμή που πρωτοπάτησα εκεί σαν να γύρισα σελίδα στην προσπάθειά μου. Η υποδοχή από τη Στέλλα – την πάντα χαμογελαστή και ευγενέστατη γραμματέα – σ’ ένα πεντακάθαρο και όμορφο χώρο κέρδισαν την καρδιά μου από το πρώτο λεπτό. Αισθάνθηκα πολύ άνετα και κατάφερα να αποτινάξω από πάνω μου το άγχος και την αγωνία αν θα μείνω ποτέ έγκυος, και να αποκτήσω μαι καλή ψυχολογία και προπαντός την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά τώρα πια.

Τίποτα όμως δεν θα είχε σημασία και δεν θα αρκούσε από μόνο του, αν δεν ήταν η δική σας παρουσία. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόση εμπιστοσύνη μου εμπνεύσατε από την πρώτη στιγμή που σας γνώρισα, η οποία επιβεβαιώθηκε με το παραπάνω από την τελική έκβαση της προσπάθειάς μου (αλλά και να είχα αποτύχει, πάλι θα θεωρούσα ότι έκανα ένα πολύ καλό βήμα στη σωστή κατεύθυνση και απλώς δεν ήταν γραφτό να γίνει αυτήν τη φορά, σίγουρα πάντως δεν θα είχα απελπιστεί ξανά). Η ηρεμία, η σοβαρότητα, η εγκάρδια συμπεριφορά απέναντί μου και προπαντός ο εξαιρετικός επαγγελματισμός σας, με εντυπωσίαζαν κάθε φορά και μου παρείχαν μια αίσθηση απόλυτης ασφάλειας σ’ όλην τη διάρκεια της προσπάθειάς μου – αυτό φυσίκά αφαίρεσε κάθε ίχνος άγχους που θα μπορούσε να κάνει τις ημέρες της αναμονής ανυπόφορες.

Πιστεύω ειλικρινά ότι ήταν η επιμονή σας, η υπομονή σας και η ιδιαίτερα προσεκτική αξιολόγηση και σχεδιασμός της κάθε κίνησης, που με οδήγησαν τελικά να πετύχω την τόσο πολυπόθητη εγκυμοσύνη και γι’ αυτό θα σας είμαι πάντα ευγνώμων.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εισπράττετε στη ζωή σας τόση χαρά όση δώσατε σ’ εμάς, τις γυναίκες που είδαν το όνειρό τους να πραγματοποιείται χάριν σ’ εσάς και ελπίζω να συνεχίσετε για πολλά χρόνια ακόμη να μοιράζετε ευτυχία στα ταλαιπωρημένα υπογόνιμα ζευγάρια.

Σας ευχαριστώ για όλα

Με βαθύτατη εκτίμηση

Λίνα

ποσοστά επιτυχίας εξωσωματική γονιμοποίηση

ποσοστά επιτυχίας εξωσωματική γονιμοποίηση

ποσοστά επιτυχίας εξωσωματική γονιμοποίηση

ποσοστά επιτυχίας εξωσωματική γονιμοποίησηποσοστά επιτυχίας εξωσωματική γονιμοποίηση

ποσοστά επιτυχίας εξωσωματική θεσσαλονίκη

ποσοστά επιτυχίας εξωσωματική θεσσαλονίκη

ποσοστά επιτυχίας δανεικά ωάρια

ποσοστά επιτυχίας δανεικά ωάρια

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη