Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Μαρίνα & Μανώλης

Η διάγνωση: Υδροσάλπιγγες, σαλπιγγικός παράγοντας που καθιστά την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης μονόδρομο στην απόκτηση παιδιού, όπως χαρακτηριστικά μας ενημέρωσε η γυναικολόγος μου.
Αρχικά σου έρχεται ο ουρανός στο κεφάλι και μένεις με το ερώτημα γιατί εγώ;

Μένεις με την αγωνία για το αν θα καταφέρεις ποτέ να γίνεις γονιός.

Έναποθέσαμε τις ελπίδες μας στις ιατρικές γνώσεις της κυρίας Ζερβακάκου και στην εξειδίκευσή της στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Μας έκανε το κλικ της εμπιστοσύνης και μας ενέπνευσε σεβασμό σαν ιατρός και σαν άνθρωπος από την πρώτη στιγμή που επισκεφτήκαμε το ιατρείο της και μείναμε εκεί. Η διαίσθησή μας δεν μας απογοήτευσε και πριν από δύο χρόνια ήρθαν τα δίδυμα αγοράκια μας στον κόσμο.

Οι προσπάθειες που κάναμε ήταν πολύ σκληρές, πολύ πιο δύσκολες απ’ όσο φανταζόμασταν, και όμως η κ. Ζερβακάκου δεν μας άφησε ποτέ να νιώσουμε μόνοι και αβοήθητοι.

Τόσο σαν γιατρός όσο και σαν άνθρωπος είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να μας προσεγγίζει και να μας εξηγεί το κάθε στάδιο της διαδικασίας με ψυχραιμία, σταθερότητα και ειλικρίνεια σε σημείο που δεν μας άφηνε το περιθώριο να αμφιβάλλουμε για τις ιατρικές της τοποθετήσεις.

Δεν αισθανθήκαμε ποτέ αμήχανα και δυσάρεστα και ας το όνειρο αργούσε να έρθει και ας χρειάστηκε να προσπαθήσουμε ξανά και ξανά.

Την σκεφτόμαστε πάντα με αγάπη και τρυφερότητα και ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και αυτή και οι συνεργάτες της και να συνεχίσουν με την ίδια ευαισθησία και διακριτικότητα να στέκονται στα ζευγάρια που θα χρειαστεί να καταφύγουν στις μεθόδους της εξωσωματικής γονιμοποίησης για να αποκτήσουν το παιδάκι τους.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Μαρίνα & Μανώλης

ποσοστά επιτυχίας εξωσωματική γονιμοποίηση

ποσοστά επιτυχίας εξωσωματική γονιμοποίηση

ποσοστά επιτυχίας εξωσωματική γονιμοποίηση

ποσοστά επιτυχίας εξωσωματική γονιμοποίησηποσοστά επιτυχίας εξωσωματική γονιμοποίηση

ποσοστά επιτυχίας εξωσωματική θεσσαλονίκη

ποσοστά επιτυχίας εξωσωματική θεσσαλονίκη

ποσοστά επιτυχίας δανεικά ωάρια

ποσοστά επιτυχίας δανεικά ωάρια

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη