Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Εξειδίκευση

text

 Γιατί χρειάζομαι εξειδικευμένο γιατρό;

 
Η Αναπαραγωγική Ιατρική (Reproductive Medicine) – Ενδοκρινολογία της Αναπαραγωγής και η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή – είναι υπο-ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.
 
Οι εξειδικευμένοι γιατροί έχουν συμπληρώσει 3 χρόνια επιπρόσθετης εκπαίδευσης στον εξειδικευμένο τομέα της Αναπαραγωγής, αφού έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση τους στην ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.
 
Απαιτείται επίσης εργαστηριακή έρευνα στον τομέα της υπογονιμότητας για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης της εξειδίκευσης.
 
Η Αναπαραγωγή Ιατρική εστιάζει στην διερεύνηση των προβλημάτων γονιμότητας, στην θεραπεία των γυναικών από ενδοκρινολογικές διαταραχές που επηρεάζουν την γονιμότητα τους, όπως επίσης και στην αντιμετώπιση και θεραπεία της υπογονιμότητας του ζευγαριού.
 
Ο τομέας της Αναπαραγωγικής Ιατρικής εξελίσσεται ταχύτατα.  Τα πρωτόκολλα διέγερσης των ωοθηκών, η γενετική διερεύνηση του ζευγαριού όπως και οι αναπτυσσόμενες εργαστηριακές τεχνικές συνεχώς εξελίσσονται. Για όλα αυτά απαιτείται, η ολοκληρωμένη προσήλωση στον τομέα της υπογονιμότητας ώστε να παραμένει ο ειδικός επιστημονικά ενημερωμένος στις τεχνολογικές εξελίξεις.
 
Η Εξειδίκευση, δηλαδή η επιπρόσθετη εκπαίδευση, έχει σαν σκοπό να σας προσφέρουμε τον πιο ασφαλή και πιο αποτελεσματικό τρόπο να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα σας και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε την εγκυμοσύνη σας και δημιουργήσετε την οικογένεια σας το συντομότερο δυνατόν.

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη