Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Εμβρυολόγοι

text

Τοκμακίδου Αλεξάνδρα

Κλινική Εμβρυολόγος με 24 χρόνια εμπειρία
Βιογραφικό
Από τις πρώτες Ελληνίδες που εκπαιδεύτηκαν στην Κλινική Εμβρυολογία. Το 1990, ξεκίνησε να εργάζεται στο Κέντο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης – το οποίο ήταν και το πρώτο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Ελλάδα – όπου απέκτησε εμπειρία στις εργαστηριακές τεχνικές του Εμβρυολογικού Εργαστηρίου. Από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται στο κέντρο «Βιογένεσις» στην κλινική Γένεσις Θεσσαλονίκης

Το 2011 εκπαιδεύτηκε στο παγκοσμίως γνωστό Κέντρο IVI (Valencia της Ισπανίας ) στην κατάψυξη ωαρίων με τη μεθοδο vitrification (υαλοποίηση). Είναι Κλινική Εμβρυολόγος με ειδίκευση στην υαλοποίηση ωοκυττάρων και εμβρύων.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και Workshops σχετικά με την Εξωσωματική Γονιμοποίηση και ειδικότερα με Cryobiology and Cryopreservation of Human Gametes and Embryos. Είναι μέλος της ESHRE.

Χατζηιωάννου Ελισάβετ

Κλινική Εμβρυολόγος – Γενετίστρια
Βιογραφικό
Αποφοίτησε το 1996 με το πτυχίο Επιστημών στις Βιοϊατρικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Sunderland, United Kingdom. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εξειδικεύτηκε μεταξύ άλλων και στις τεχνικές ηλεκτρονικού μικροσκοπίου στο Πανεπιστήμιο του Sunderland.

Το 1996 – 1997 πραγματοποίησε το μεταπτυχιακό της στην Ιατρική Γενετική (με distinction), στο τμήμα Ανθρώπινης Μοριακής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Newcastle, United Kingdom.

Από τον Ιανουάριο του 1999 μέχρι και τον Απρίλιο 2000 εργάστηκε στα τμήματα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και Ιατρικής Γενετικής στο Ακαδημαϊκό Νοσοκομείο και Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών (Academic Zeikenhuis , Vrije Universiteit Brussel) – υπό την επίβλεψη του καθηγητών Andre Van Streirteghem και Inge Libaers αντίστοιχα.

Εξειδικεύεται στη Μικροχειρουργική Επέμβαση Γαμετών και Εμβρύων (Βιοψία εμβρύων και ωαρίων, και (ICSI) Ενδοκυτταρική Ένεση Ωαρίου με Σπερματοζωάριο) καθώς και στην Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση με μεθόδους FISH και PCR για χρωμοσωμικές και μονογονιδιακές ανωμαλίες. Εκπονεί μελέτη με τίτλο «Aneploidy detection and segregation study in human oocytes and polar bodies by F.I.S.H».

Από το 2001 εργάζεται σαν Κλινική Εμβρυολόγος. Αρχικά στο κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Γενικής Κλινικής και από το 2006 μέχρι σήμερα στην Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής “Βιογένεσις”, που στεγάζεται στην Μαιευτική και Γυναικολογική «Γένεσις».

Έχει πολλές δημοσιεύσεις σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά, συμμετοχή σε πολλά συνέδρια και workshops, και είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (ΠΕΚΕ), Ελλήνων Ιατρικών Γενετιστών (ΣΙΓΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Βιολόγων (ΠΕΒ), καθώς και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE).

Καραχάλιου Βιολέτα

Κλινική Εμβρυολόγος – Γενετίστρια

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη