Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

text

Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν σε μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Ο αγώνας αυτός μπορεί να κρατήσει από μερικές εβδομάδες μέχρι κάποιους μήνες ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε ζευγαριού.

Οι θεραπείες και συγκεκριμένα η εξωσωματική γονιμοποίηση, είναι σχετικά απλές. Το ίδιο απλές είναι και οι διαδικασίες που αφορούν τους ασφαλιστικούς φορείς του κάθε ζευγαριού, στους οποίους απευθυνόμαστε για τη χορήγηση των φαρμάκων, την κάλυψη εξετάσεων, τις δαπάνες, τις άδειες κ.ο.κ.

Ωστόσο, για το ζευγάρι που έρχεται για πρώτη φορά, όλα αυτά φαντάζουν βουνό. Το άγνωστο, σε συνδυασμό με το άγχος, δημιουργούν άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σύγχυση, που δεν βοηθάει και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

Μετά από 12 χρόνια εργασίας στο κομμάτι της εξωσωματικής γονιμοποίησης έχω γνωριστεί με πάρα πολλά ζευγάρια, έχω μοιραστεί πολλές χαρές αλλά και απογοητεύσεις και πραγματικά πιστεύω ότι η συνεργασία και η φιλική σχέση που αναπτύσσεται τις περισσότερες φορές μεταξύ μας, είναι πολύ σημαντική. Καθώς δεν είμαι γιατρός η ίδια, μπορώ να κατανοήσω τις πρακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε ξεκινώντας μια τέτοια προσπάθεια, καθώς και τη μεγάλη συναισθηματική φόρτιση που σε κάνει να αναρωτιέσαι και για τα πιο απλά πράγματα.

Το λιγότερο που οφείλω να κάνω για σας, είναι να είμαι δίπλα σας, οποιαδήποτε στιγμή με χρειαστείτε, για να λύσω τις όποιες απορίες σας σχετικά με το διαδικαστικό κομμάτι, να καθησυχάσω τις ανησυχίες σας, να καταγράψω τις ιατρικές σας ερωτήσεις.

Μαζί, θα κάνουμε πιο εύκολη την προσπάθεια και θα φτάσουμε με ασφάλεια μέχρι το τέλος, μέχρι να κρατήσετε το μωράκι σας στην αγκαλιά σας.

Καλή επιτυχία σε όλους!!

Στέλλα Μπέλλιου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη