Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Γιατί εμάς

text

Για την ιατρική εξειδίκευση στον τομέα της Αναπαραγωγικής Ιατρικής και τα 20 χρόνια εμπειρίας στη διερεύνηση και αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.
Για την εξειδικευμένη ομάδα ειδικών εμβρυολόγων και γενετιστών και το οργανωμένο με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές εμβρυολογικό εργαστήριο, πιστοποιημένο με EN ISO 9001: 2008 και εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Για την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών που αφορούν τόσο τη διερεύνηση όσο και την ολοκληρωμένη θεραπεία της υπογονιμότητας.
Γιατί εντασσόμαστε στην υπερσύγχρονη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική Γένεσις, που καλύπτει το πλήρες φάσμα υπηρεσιών υγείας, ειδικά σχεδιασμένο βάσει των αναγκών της κάθε γυναίκας. Η κλινική είναι διαπιστευμένη με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας EN ISO 9001: 2008 και τα εργαστήρια σύμφωνα με το πρότυπο ISO 15189 – 2007.
Γιατί η λειτουργία μας μέσα στην κλινική Γένεσις, αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια της κάθε γυναίκας, όσον αφορά το επεμβατικό κομμάτι της εξωσωματικής γονιμοποίησης, που γίνεται μέσα σε μία πλήρως οργανωμένη Μαιευτική – Γυναικολογική και Χειρουργική Κλινική.
Για την εξατομικευμένη αντιμετώπιση και την πλέον ενδεδειγμένη θεραπεία του κάθε ζευγαριού.
Γιατί είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, να βοηθήσουμε στις διαδικασίες που αφορούν την χορήγηση των φαρμάκων, την κάλυψη των εξετάσεων, των δαπανών και τις χορηγούμενες άδειες από τους ασφαλιστικούς φορείς.

Γιατί ασχολούμαι αποκλειστικά με τα προβλήματα γονιμότητας, αφιερώνοντας έτσι,όλο το χρόνο μου στην διερεύνηση και αντιμετώπιση της υπογονιμότητας. Αναλαμβάνω προσωπικά και εξολοκλήρου την ιατρική θεραπεία - ακόμη και τα δύσκολα και περίπλοκα περιστατικά - για να τους δίνω κάθε δυνατότητα επιτυχίας.

Για την ανθρώπινη προσέγγιση και γυναικεία ευαισθησία στα θέματα μητρότητας και γονιμότητας και την δέσμευση να σταθώ με ήθος και ευσυνειδησία απέναντι στο πρόβλημά σας.

Για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και τα χιλιάδες μωρά που έχουν γεννηθεί μέχρι σήμερα. Για τους γονείς τους, που πραγματοποιήθηκε το όνειρό τους, ήταν ένα δώρο ζωής.
zervakakou1-300x297.jpg

Τύπος – Άρθρα

 

Τι ειναι η Εξωσωματικη Γονιμοποιηση

 

 

 

 

 Μεγαλυτερη ηλικια

 




Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη