Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

BLOG

Ενημέρωση Επαναλειτουργίας Ιατρείου

Αγαπητοί φίλοι & συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε πλέον στη φάση πλήρης λειτουργίας των υπηρεσιών μας, σεβόμενοι απόλυτα τα μέτρα πρόληψης, ώστε να εξασφαλίσουμε στο μέγιστο δυνατό την ασφάλεια των γυναικών, που χρειάζονται τις υπηρεσίες μας στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ακολουθώντας πιστά τις Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) του ΕΟΔΥ και της ΠΙΣ, σχετικά με τις θεραπείες γονιμότητας και την πρόληψη-προφύλαξη από τον Covid-19, το ιατρείο ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Στόχος είναι να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς, ώστε να συνεχίσουμε την αποτελεσματική παροχή των πιο σύγχρονων τεχνικών για την πραγματοποίηση του ονείρου του κάθε ζευγαριού.Τα ζευγάρια που απαιτείται να συνεχίσουν τις θεραπείες γονιμότητας τους, είναι αναγκαίο να ελέγχονται υποχρεωτικά με τεστ Covid-19.

Το προσωπικό μου ιατρείο μου στην οδό Τσιμισκή 38 αλλά και το ιατρείο μου εντός της κλινικής "Γενεσις"  στην Πυλαία, λαμβάνει αυστηρά μέτρα πρόληψης, ασφάλειας και υγιεινής, ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία των ζευγαριών μας και των συνεργατών μας, στοχεύοντας στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε.

Με εκτίμηση,

Δρ. Γλυκερία Ζερβακάκου

Τύπος – Άρθρα

articel

Μεγαλυτερη ηλικια

Τι ειναι η Εξωσωματικη Γονιμοποιηση

Περιοδικό υγεία

Περιοδικό Γυναίκα

Close up

Τύπος

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη