Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Εγκαταστάσεις

text

Η Κλινική “Γένεσις – Θεσσαλονίκης” πιστοποιημένη με ISO 9001 : 2008, προσφέρει στις υπερσύγχρονες ιατροτεχνολογικές κτιριακές εγκαταστάσεις της όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες για την πλήρη διερεύνηση και χειρουργική αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.

Παράλληλα αποτελεί εγγύηση για ην ασφάλεια κάθε γυναίκας όσον αφορά το επεμβατικό κομμάτι της εξωσωματικής γονομοποίησης, που γίνεται μέσα σε μία πλήρως οργανωμένη Μαιευική – Γυναικολογική Κλινική.

Οι χώροι του εμβρυολογικού εργαστηρίου στην κλινική Γένεσις οργανώθηκαν ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές που επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) και από την Αμερικανική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ASRM). Λειτουργεί σύμφωνα με την EU Cells and Tissue Directive και στελεχώνεται από τις πλέον έμπειρες και απόλυτα εξειδικευμένες κλινικές εμβρυολόγους στο χώρο.

Τα σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα του εμβρυολογικού εργαστηρίου πιστοποιημένα με ISO, τα τελευταίας γενιάς καλλιεργητικά υλικά, οι συνθήκες καλλιέργειας των ωαρίων – εμβρύων και ο αέρας του του εργαστηρίου, υπόκεινται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο (quality control).

Το εργαστήριο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την αποτελεσματική παροχή των πιό σύγχρονων τεχνικών στην πραγματοποίηση του ονείρου του κάθε ζευγαριού.

Οι πελάτες μας που αποφασίζουν να γεννήσουν στην κλινική Γέννεσις έχουν 15% έκπτωση

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη