Ιατρείο, Τσιμισκή 38, Θεσσαλονίκη:
2310 225 929
Ιατρείο, Κλινική Γένεσις:
2310 984 575

Πρότυπο κέντρο διερεύνησης και θεραπείας υπογονιμότητας

Εξειδίκευση

text

Εξειδικεύτηκα στην Αναπαραγωγική Ιατρική στο  IVF Hammersmith του Imperial College του Λονδίνου, ένα από τα μεγαλύτερα  Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Μ. Βρετανίας, όπου και κατείχα πανεπιστημιακή θέση.

Σήμερα, με 18 χρόνια εμπειρίας στον εξειδικευμένο τομέα της διερεύνησης και αντιμετώπισης της υπογονιμότητας προσφέρω το πλήρες φάσμα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων γονιμότητας, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνικές και θεραπείες εφαρμόζοντας τα ίδια πρότυπα, τις ίδιες μεθόδους, τους ίδιους ελέγχους ποιότητας και τις ίδιες ηθικές αρχές όπως αυτές ισχύουν στον χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Μεγάλη Βρετανία.

Το Εμβρυολογικό Εργαστήριο στελεχώνεται από την ομάδα ειδικών Γενετιστών και Εμβρυολόγων με πολυετή εμπειρία. Εξειδικεύτηκαν στα πανεπιστημιακά Κέντρα του Βελγίου και της Μ. Βρετανίας και έκτοτε, εφαρμόζουν με επιτυχία τις πιο εξελιγμένες τεχνικές στον τομέα της Εμβρυολογίας και της Γενετικής.

Προσφέροντας την ολοκληρωμένη φροντίδα στην αντιμετώπιση και θεραπεία των προβλημάτων γονιμότητας, συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους επιστήμονες Αιματολόγους και Ουρολόγους, εξειδικευμένους στον τομέα της  Αναπαραγωγής.

Κοινός στόχος όλων μας είναι με συνέπεια, επαγγελματισμό και ειλικρίνεια, να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να  σας οδηγήσουμε το συντομότερο δυνατόν να κατακτήσετε το όνειρό σας.

Πρώτο ραντεβού μαζί μας

Ενημερωθείτε για το τι πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού και επιλέξτε πιθανή ημερομηνία

Εξωσωματική γονιμοποίηση Ζερβακάκου Γλυκερία  κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη